Pentru că ne place să credem că transparenţa este o cerinţă prealabilă obligatorie a oricărei afaceri, vă prezentăm mai jos preţurile pe care le practicăm pentru fiecare serviciu în parte:Tarife traduceri tehnice autorizate:

Din limba În limba Preţ*
Română Engleză 20 RON
Engleză Română 20 RON
Română Italiană 20 RON
Italiană Română 20 RON
Română Franceză 20 RON
Franceză Română 20 RON
Română Spaniolă 20 RON
Spaniolă Română 20 RON
Română Germană 22 RON
Germană Română 22 RON
Română Rusă 40 RON
Rusă Română 40 RON
Română Maghiară 45 RON
Maghiară Română 45 RON

* Preţul se calculează pentru o pagină de 2000 de caractere cu spaţii, rezultată în urma traducerii.

* La prețurile afișate mai sus se adaugă TVA.

Prețurile de mai sus sunt orientative și nu constituie obligație contractuală sau de orice altă natură.

Pentru alte limbi vă rugăm să solicitaţi o cotaţie de preţ.

Legalizare
Pentru tariful de legalizare vă rugăm să solicitaţi o cotaţie de preţ. Preţul legalizării diferă în funcţie de notarul disponibil, de document, de numărul de exemplare, etc.Serviciul DTP (Desktop Publishing)
Pentru serviciul DTP se percepe un tarif de 5 RON per pagina fizică formatată din documentul original.La preţurile de mai sus se adaugă TVA.
Prețurile pentru serviciile de traduceri şi DTP se referă la regimul normal de predare, care se determină în funcţie de volumul de traduceri, de nivelul de dificultate şi de gradul de încărcare al echipei noastre de traducători.
Termenul de predare urgentă presupune aplicarea unei taxe de urgenţă de 50% din preţul de mai sus, la tariful pentru regimul normal de predare.
Fiecare comandă primește cotație individuală, în funcție de termenul de predare, nivelul de dificultate, numărul de pagini și de negocierea directă cu clientul. Pot fi negociate de comun acord reduceri de preț în funcție de numărul de pagini, termenul de predare, precum și de nivelul de dificultate al textului de tradus. Tarifarea minimă este contravaloarea unei pagini. O pagină este cotată la 2000 de caractere cu spații, rezultate în urma traducerii.
Pentru informaţii cât mai exacte vă rugăm să solicitaţi o cotaţie de preţ.