Scurtă prezentare a istoricului nostru

Keira Grup a fost înfiinţată în anul 2007 ca o societate prestatoare de servicii de traduceri tehnice, la început doar din/în limba engleză în/din limba română, extinzându-şi ulterior domeniul de activitate la o paletă vastă de limbi, respectiv: italiană, franceză, germană, spaniolă, rusă şi alte limbi. Anul acesta sărbătorim deja 6 ani de activitate în cadrul acestei firme însă, ca echipă de traducători, activăm pe această nişă de piaţă de peste 10 ani.

Cu toate că specializarea noastră este în domeniul tehnic, de-a lungul anilor am progresat şi suntem mândri că în prezent abordăm cu încredere şi domeniile juridic şi economic.

Suntem mai mult decât onoraţi că am avut şi avem oportunitatea de a lucra cu persoane juridice cunoscute pe piaţa afacerilor din România dar şi din străinătate.

Ştim că furnizorii de astfel de servicii sunt foarte mulţi pe această piaţă însă ceea ce ne diferenţiază pe noi de ceilalţi sunt tocmai punctele noastre forte: calitatea traducerilor, punctualitatea, seriozitatea, disponibilitatea, atenţia la detalii, răspunsul prompt la cererile de cotaţii, la e-mail-uri şi la telefon, dar şi modul în care reuşim să menţinem relaţii contractuale de durată.

Suntem mereu deschişi la negocieri contractuale de preţ şi de termen. Încă de la înfiinţare, ne-am făcut un obiectiv din a răspunde cât mai bine şi mai rapid la cerinţele clienţilor noştri iar opiniile lor despre noi le puteţi citi la secţiunea Clienţi.